Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen

Datum nieuwsfeit: 22-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen, 13.10 uur
Brand in woning

KAMERIK- Op zaterdagochtend ontstond er omstreeks vijf uur brand in een woning gelegen aan de Burgemeester Reijerslaan. De brandweer werd gewaarschuwd en bluste de brand. Ten tijde van de brand was er niemand aanwezig in de woning. Het vermoeden bestaat dat de brand is aangestoken. De technische recherche onderzoekt de zaak.

Aanrijding letsel

WOERDEN- Op zaterdagmiddag raakte een 53-jarige automobilist uit Scharwoude en een 39-jarige automobiliste uit Woerden gewond bij een verkeersongeval. De 53-jarige stopte voor een verkeerslicht gelegen aan de Europabaan. Kennelijk had de 39-jarige automobiliste dit te laat in de gaten en botste achterop de auto van de 53-jarige man. Beiden klaagde over misselijkheid en pijn in de nek en werden vervoerd naar het ziekenhuis.

Autovernielers aangehouden

WOERDEN- Op zondagochtend werden drie jongens in de leeftijd van 15 en 18 jaar afkomstig uit Amsterdam aangehouden na mogelijk gepleegde vernielingen. Op de Nassaukade, het Julianalaan en de Wilhelminaweg werden van enkele autos de spiegels en ruiten vernield. Een getuige zag dit en waarschuwde de politie. Deze trof in de omgeving het drietal aan en deze werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie