Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard

Datum nieuwsfeit: 22-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard 22-04-2001 Persberichten district Sittard en district Heerlen Zondag, 22 april 2001

Sittard; slingerend rijgedrag
Het slingerende rijgedrag op de Parallelweg in Sittard van een 35-jarige automobilist uit Schiedam trok afgelopen zaterdagavond de aandacht van de politie. Bleek dat de Schiedammer onder invloed zijn auto bestuurde. Ademanalyse wees uit dat hij ruim 0,9 promille alcohol in zijn bloed had. De verdachte kreeg een rijverbod en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op.
Het slingerende rijgedrag op de Leyenbroekerweg in Sittard van een 38-jarige automobilist uit Voerendaal trok afgelopen nacht, zaterdag op zondagnacht eveneens ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie