Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 22-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 22-04-2001 Mediaberichten 22 april (laatste berichten)

AMERICA Diefstal diesel
AMERICA Een 35-jarige inwoner van Hegelsom werd zaterdagavond aangehouden nadat hij was betrapt op diefstal van diesel. De man was bezig diesel uit een dieseltank over te laden in een jerrycan en werd betrapt door de eigenaar van de tank. Het incident deed zich voor aan de Zwarte Plakweg. Een tweede persoon die bij de diefstal was betrokken zag kans om te vluchten. De politie stelt een nader onderzoek in.

GRUBBENVORST Vernielingen op begraafplaats
GRUBBENVORST Afgelopen nacht hebben onbekenden ernstige vernielingen aangericht op de algemene begraafplaats aan de Kerkstraat. Totaal werden 6 graven vernield (stenen omgegooid, gebarsten e.d.). Op het hele kerkhof werden kleinere vernielingen / baldadigheden aangericht zoals lampjes kapot gemaakt of grafbloemen weggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in en zoekt getuigen van deze vernielingen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie van Horst onder

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie