Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht regio Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 23-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 23-04-2001 Persbericht district Aa en Dommel

AUTO IN SLOOT, Haaren

Zondagmiddag is een 33-jarige man uit Vught gewond geraakt bij een ongeval. Door nog onbekende oorzaak verloor de man op de Haarendijk in Haaren de macht over het stuur van zijn auto en kwam ondersteboven in een sloot terecht. Door passanten werd de man uit de in het water liggende auto gehaald. De man is met onbekend letsel overgebracht naar een zie-kenhuis in Den Bosch.

TE VEEL GEDRONKEN, Vught

In de nacht van zondag op maandag is een 25-jarige man uit Zwijndrecht bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 4 uur. De controle vond plaats op de Sint Elisabethstraat in Vught.

INBRAAK SCHUUR, Boxtel

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een schuur aan het Essche Heike in Boxtel. Een deur van de schuur werd opengebroken. Een bladblazer en een brombakfiets werden gestolen. De brombakfiets is in dezelfde nacht in de omgeving van het Essche Heike teruggevonden.

WINKELDIEFSTAL, Boxtel

Maandagmiddag is een 13-jarig meisje uit Boxtel betrapt toen ze bij een winkel aan Ooster-hof in Boxtel drogisterijartikelen wegnam. Het meisje is overgedragen aan het bureau HALT.

BROMFIETS GESTOLEN, Sint Oedenrode

Zondagavond zijn vanaf de Nijnselseweg in Sint Oedenrode een zwarte Malaguti brom-scooter en twee helmen gestolen. De bromscooter, met een waarde van totaal fl. 3900,-, heeft als verzekeringsnummer ZXF-836.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie