Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht regio Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 23-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 23-04-2001 Persbericht district Land van Cuijk

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval in Beers is in de nacht van zondag op maandag een 50 jarige inwo-ner van Linden gewond geraakt. Een passerende getuige zag tegen 03.00 uur op het Kerke-veld een auto tegen een boom staan. De bestuurder bleek al 1,5 uur bekneld in de auto te zitten voordat hij werd opgemerkt. Hij is vervolgens door de brandweer en traumateam uit zijn auto bevrijd, dit nam wederom zon 1,5 uur inbeslag. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht. Mogelijk is de man achter het stuur in slaap gevallen en tegen de boom gebotst.

DIEFSTAL AANHANGWAGEN

Tussen zaterdagmiddag en zondagavond is vanaf het parkeerterrein bij de Vrije Markt in Katwijk een aanhangwagen gestolen waarop een antieke bank stond. De aanhangwagen stond onafgesloten en is waarschijnlijk gewoon aan een auto gekoppeld. De waarde van de bank wordt geschat op ongeveer f. 2.000,-, de waarde van de aanhangwagen op ongeveer f.
1.000,-.


INBRAAK IN WONING

Maandagmorgen is tussen 09.50 en 10.00 uur ingebroken in een flatwoning aan de Vuurij-zerstede in Cuijk. De deur van de woning bleek geforceerd te zijn. De bewoner mist een geldbedrag van enkele honderden guldens.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie