Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Domeinnaam Maxima.nl krijgt nieuwe eigenaar

Datum nieuwsfeit: 23-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (hoving@domeinbeurs.nl)

Contactpersoon: Henk Jelt Hoving

Domeinnaam Maxima.nl

Datum: 23 april 2001

De domeinnaam Maxima.nl is overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Waar eind 2000 geen van de partijen die in de afgelopen jaren het merk Maxima als merk hebben laten registreren, interesse had om de domeinnaam Maxima.nl over te nemen, gaat deze nu wel van eigenaar verwisselen. Uiteraard gebeurt dit met het oog op hetaanstaande huwelijk tussen Maxima Zorreguieta en Z.K.H. prins Willem-Alexander in 2002, en aanstaande koninginnedag.

De nieuwe eigenaar laat weten dat hij een volledig nieuwe site gaat lanceren die zich als de moeder aller Maxima portals' gaat positioneren, die alle andere Maxima-sites 'naar de kroon' zal steken. Via deze site zal serieuze en entertainende informatie aangeboden worden omtrent de activiteiten die in de komende 14 maanden zich zullen afspelen. De site zal tevens functioneren als een platform waarop bedrijven met speciale acties hun producten en diensten aan kunnen bieden. Hij verwacht dat deze site veel bezoekers van andere Maxima-sites zal wegtrekken.

Te verwachten valt dat Maxima.nl gaat samenwerken met top-sites als www.Maxima-Zorreguieta.net en www.Maxima-Zorreguieta.tv, die door de markt als zeer informatief en zeer entertainend worden ervaren.

Over de nieuwe eigenaar en over de prijs waarvoor de domeinnaam van eigenaar verwisselt, worden geen nadere mededelingen gedaan.

DomeinBeurs.nl

Postbus 56

2260 AB

Leidschendam

Telefoon: 06 53 711808reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie