Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vlaams CVP wil onderzoek huisvestingsmaatschappijen

Datum nieuwsfeit: 23-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persmededeling
23 april 2001

HUISVESTINGSMAATSCHAPPIJEN: CVP WIL GRONDIG ONDERZOEK

De sociale huisvestingsmaatschappijen vervullen in Vlaanderen traditioneel een belangrijke maatschappelijke opdracht. Zij moeten dit kunnen blijven doen in een sereen klimaat.

De CVP verzet zich tegen het huidige klimaat van verdachtmakingen, dat voor niemand een goede zaak is. Het is daarom belangrijk dat wordt nagegaan of de informatie uit de artikelenreeks in De Morgen correct is. Een grondig onderzoek is dus noodzakelijk. Minister Sauwens moet op dat vlak zijn verantwoordelijkheid opnemen.

De Vlaamse Huisvestingsmaatschappij moet in alle openheid alle nodige informatie ter beschikking stellen en meedelen welke initiatieven zij hebben genomen om vastgestelde of gemelde problemen aan te pakken.

In afwachting van de resultaten van dit onderzoek mag het belangrijke werk van de huisvestingsmaatschappijen niet lijden onder een opbod van insinuaties en persoonlijke aanvallen.

Stefaan De Clerck
Algemeen Voorzitter

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie