Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opknapbeurt Enkhuizerzand

Datum nieuwsfeit: 23-04-2001
Bron: Gemeente Enkhuizen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Enkhuizen

Opknapbeurt Enkhuizerzand

Na intensief overleg met de gemeente Enkhuizen, heeft het Recreatieschap Westfriesland een voorstel gemaakt over de herinrichting van het Enkhuizerzand. Dit voorstel gaat uit van twee planfasen. Nog dit jaar moet het zandstrand opgeknapt worden, door het strand landinwaarts te verbreden (fase 1). Na vaststelling van het gemeentelijk beleid over de ruimtelijke inrichting, zal vervolgens in de tweede fase een gedetailleerd herinrichtingsplan voor het hele recreatieterrein worden opgesteld.

Het zandstrand op het Enkhuizerzand is al jaren minimaal qua afmetingen. Het IJsselmeerwater veroorzaakt afslag van de oever, waardoor slechts een smalle strook strand overblijft ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie