Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MKZ: Geen reisbeperkingen voor Ierland

Datum nieuwsfeit: 23-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 24 APRIL 2001

MKZ: Geen reisbeperkingen voor Ierland

Wie aan Ierland denkt, denkt onmiddellijk aan het warme welkom en de gastvrijheid van de Ierse bevolking. Ook in deze tijd, waarin mond- en klauwzeer het nieuws bepaalt, blijven bezoekers van harte welkom. Dit geldt ook voor toeristen uit Nederland!

Er zijn geen reisrestricties; veerdiensten en luchtvaartmaatschappijen werken volgens normale dienstregelingen. Nederlandse reisorganisaties en ook lokale reisagenten kunnen u bij uw boeking uitstekend van dienst zijn.

Er is in de Ierse Republiek slechts één geïsoleerd geval van mond- en klauwzeer geconstateerd. De door de overheid ingestelde ontsmettingsmaatregelen en richtlijnen voor het bezoek aan het platteland dienen uitsluitend om verspreiding van het virus te voorkomen. Er bestaat geen gevaar voor de volksgezondheiden het voedsel in Ierland is, zoals altijd, van uitstekende kwaliteit.

Consument
Op onze website
www.ierland.nl kan de consument zich oriënteren op de ontwikkelingen in de mond- en klauwzeersituatie en alle actieve vakantiemogelijkheden en toeristenattracties die voor het publiek geopend zijn. U zult verbaasd staan over de keur aan mogelijkheden op dit schitterende vakantie-eiland.

Consumenten die geen toegang hebben tot Internet en die toch nader geïnformeerd willen worden, kunnen onze consumenteninformatielijn bellen: 020 - 5040689.

Gezien de snelwisselende ontwikkelingen raden wij iedereen aan, voordat zij richting een bepaald gebied reizen, gebruik te maken van de vele mogelijkheden om zich op de hoogte te stellen van actuele situatie ter plaatse.

Voor meer informatie kunt u bellen of een e-mail sturen naar:

Annemiek van der Steen,
Tel: 020 - 5306054 (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie