Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tips n.a.v. uitzending Opsporing Verzocht overval in Blerick

Datum nieuwsfeit: 23-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 23-04-2001 Mediabericht 23 april (extra bericht)

VENLO - Tips naar aanleiding van uitzending

VENLO - Naar aanleiding van de uitzending van AVRO`s Opsporing Verzocht, waarin aandacht werd besteeds aan de overval op een tankstation aan de Henriette Roland Holstlaan in Blerick, zijn er vier tips binnen gekomen bij het speciaal ingezette telefoonteam van de politie.

In de uitzending werd door de politie van Blerick aandacht gevraagd voor de overval die maandagavond 26 april rond 20.20 uur plaatsvond op een tankstation. De overvaller bedreigde de medewerkster met een vuistvuurwapen en deed een greep in de kassa. Vervolgens ging hij er met een buit van meerdere duizenden guldens vandoor en nam daarbij een portemonnee met onbekende inhoud mee.

De politie zal de binnengekomen tips nader onderzoeken. Mogelijk dat er morgen nog meer tips binnenkomen naar aanleiding van de herhaling van de uitzending rond 12 uur `s middags.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie