Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dierenbescherming kiest voor ARA Groep

Datum nieuwsfeit: 23-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Rotterdam, 23 april 2001

Dierenbescherming kiest voor de ARA Groep.

Na een bureaucompetitie heeft de Dierenbescherming besloten om haar communicatiebelangen bij de ARA Groep onder te brengen. Het oude bureau van de Dierenbescherming was ??

De Dierenbescherming is de grootste non-profit organisatie op het gebied van dierenwelzijn in Nederland. ARA zal de komende maanden als strategisch partner optreden bij het begeleiden van de herpositionering en het verder ontwikkelen van het merk de Dierenbescherming.

Tevens zal de ARA invulling geven aan een aantal specifieke communicatieve vraagstukken, waaronder de campagne "Diervriendelijk eten", en zal ARA de Dierenbescherming adviseren ten aanzien van haar ledenwervings- en sponsoringbeleid.

De ARA Groep heeft veel ervaring op het gebied van non-profit en fundraising klanten zoals o.a. de SIRE, Fair Trade, Mama Cash, Meld geweld, Stichting Milieukeur e.d.

Voor nadere informatie:

De Dierenbescherming
Herman van der Meulen, Manager Communicatie
Telefoon 070 - 3142700

ARA.
Erik Triesscheijn, algemeen directeur
Telefoon 010 - 4057277

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie