Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lincoln Electric kiest voor Click Commerce

Datum nieuwsfeit: 23-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Click Commerce smeedt nauwe band met Lincoln Electric

Channel Managementleverancier werkt samen met experts in lastechniek om e-business oplossing te leveren voor concurrentievoordeel

Hoofddorp, 23 april 2001 - Click Commerce (Nasdaq: CKCM), een vooraanstaand leverancier van Channel Managementoplossingen, maakt bekend dat Lincoln Electric Holdings (Nasdaq: LECO) Click Commerce heeft gekozen om een besloten elektronische marktplaats te ontwikkelen waarmee het bedrijf de omzet kan verhogen, kosten kan verminderen en concurrentievoordeel kan creëren. Lincoln Electric ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert wereldwijd lastechnische producten, lasrobots en snij-apparatuur op basis van plasma en zuurstofhoudende gassen.

Met de oplossing ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie