Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: inbreker aangehouden

Datum nieuwsfeit: 23-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio: 23-04-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, B. Timmer, 06-51401952

Inbreker aangehouden
ALMERE Een 28-jarige man uit Amsterdam is gistermorgen vroeg aangehouden wegens het plegen van een inbraak in een gebouw aan de Spoordreef. De verdachte had een aantal ruiten vernield en was nog in het pand aanwezig toen de politie na een melding ter plaatse kwam. Hij is geboeid en zonder buit overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Vechtpartijen
DRONTEN Gisteravond is een 31-jarige man uit Dronten gewond geraakt bij een steekpartij in de Kombuisstraat. Het slachtoffer kreeg om nog onbekende reden ruzie met een 33-jarige man uit Dronten, die bij hem in de buurt woont. De 31-jarige werd meerdere malen gestoken, maar getuigen wisten erger te voorkomen. De 33-jarige is aangehouden en ingesloten voor verhoor. Het mes is in beslag genomen.

LELYSTAD Bij een ruzie tussen twee broers uit Lelystad op het Agoradek is een van hen zwaargewond geraakt na een val van de balustrade. Het 30-jarige slachtoffer had om onduidelijke reden ruzie met zijn 23-jarige broer. Het kwam tot een vechtpartij, waarbij de 30-jarige over de balustrade viel en vijf meter lager op de grond terechtkwam. Hij is per GGD-ambulance overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis, waar tenminste een aantal botbreuken geconstateerd werden. Zijn broer is aangehouden voor verhoor. Beiden verkeerden onder invloed.

Diefstal autoradios
ALMERE Twee verdachten uit Almere van resp. 19 en 22 jaar zijn vanmorgen vroeg aangehouden op de Amaryllishof wegens diefstal van autoradios. Na een melding trof de politie de twee aan in een auto die in het hofje geparkeerd stond. Ze verklaarden dat ze in de auto sliepen omdat ze thuis ruzie hadden, maar bij controle van de auto bleek dat er een aantal autoradios op de achterbank lagen en dat de kentekenplaten niet klopten. De mannen zijn aangehouden en de goederen zijn in beslag genomen.

Rijden onder invloed
ALMERE Op de Februaristraat is gistermorgen een 21-jarige automobilist aangehouden wegens rijden onder invloed. De man kwam vanaf de Atlasdreef en wilde zijn auto op de stoep parkeren, maar had zijn voertuig toen niet meer onder controle. Hierdoor reed hij tegen een tuinhek en een andere auto aan en kwam in een tuin tot stilstand. Bij de ademanalyse blies de man 545 ug/l (1.25 promille). Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor en een proces verbaal.

ALMERE Een 33-jarige automobilist uit Weesp heeft afgelopen nacht een proces verbaal en een rijverbod van twee uren gekregen voor rijden onder invloed. De man blies 330 ug/l (0.75 promille) en bleek bovendien te rijden met een ongeldig rijbewijs, waarvoor hij nog een boete kreeg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie