Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht Binnensticht: vrouw gewond

Datum nieuwsfeit: 23-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 9.45 uur
Niets erin, niets eruit

DE BILT Zondagmiddag heeft de politie in De Bilt diverse parkeerplaatsen bezocht om in het kader van Niets erin, niets eruit autos te controleren. Van de 61 gecontroleerde autos waren er 22 autos waarin duidelijk buit te zien was. De autos zijn voorzien van een waarschuwing. Een auto was niet afgesloten, de radio en een handtas lagen voor het grijpen. De politie heeft de auto afgesloten.

Vrouw gewond door vallend beeld

ZEIST Zondagmiddag om vier uur was een 33-jarige vrouw uit Zutphen de beeldentuin van Slot Zeist aan het bezichtigen. Zij wilde graag op de foto bij een van de beelden. Toen zij haar hoofd door een gat in het beeld stak, viel het beeld op haar rug. De vrouw klaagde over flinke rugpijn. Na controle in het ziekenhuis bleek ze gelukkig niets gebroken te hebben en met rust er weer bovenop te kunnen komen. Op het terrein van Slot Zeist hangen bordjes Het is verboden de beelden aan te raken, maar er waren er een paar verdwenen waardoor de vrouw ze niet had gezien. Er zijn direct nieuwe bordjes geplaatst.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie