Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord Venlo: voetganger gewond

Datum nieuwsfeit: 23-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 23-04-2001 Mediaberichten 23 april (14.00 uur)

WEERT Voetganger gewond

WEERT Bij een verkeersongeval op de Biest is zondagavond rond 22.10 uur een 47-jarige inwoner van Weert ernstig gewond geraakt. De man liep over de Biest en is vermoedelijk zeer plotseling de weg overgestoken, juist toen een 40-jarige automobiliste uit Weert aan kwam rijden. De vrouw kon de voetganger niet meer ontwijken, waarna een aanrijding ontstond. De man is met ernstige verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht waar hij is opgenomen.

VENLO 146 pvs Straatmaat

VENLO De politie heeft in de week van 16 april tot 21 april bij diverse controles in het kader van Straatmaat in totaal 146 personen bekeurd. De meeste bekeuringen werden uitgeschreven in de basiseenheid Venlo-Centrum (59), gevolgd door de basiseenheid Tegelen (20), Venlo-Oost (15), Helden (14) en Blerick (2). Daarnaast hebben nog 36 parkeercontroleurs van de gemeente 36 bonnen uitgeschreven. De meeste bonnen zijn uitgeschreven voor het foutparkeren (60), rijden zonder helm (11), het negeren van een geslotenverkaring (6), het (brom)fietsen zonder verlichting (6), het negeren van een rood verkeerslicht (6), het te hard rijden (5), wildplassen (5), fietsen in een geslotenverklaring (2) en het bromfietsen in voetgangers gebied (1). Daarnaast werden nog 38 mensen op de bon geslingerd voor overige overtedingen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie