Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werwerkzaamheden aan N270 ter hoogte van Wanssum

Datum nieuwsfeit: 23-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Limburg
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Limburg

WERWERKZAAMHEDEN AAN 270 IN KOM WANSSUM

Van maandag 23 april tot medio juli
WEGWERKZAAMHEDEN AAN N270 IN KOM WANSSUM

Op maandag 23 april 2001 begint de Provincie Limburg met de reconstructie van de provinciale weg N270 ter hoogte van Wanssum. De weg maakt deel uit van de verbinding van Eindhoven via Helmond en Deurne naar Well.

De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van de volledige asfaltconstructie en het herstraten van de trottoirs. Tegelijk worden drie verkeersremmende maatregelen getroffen:

- de aanleg van een korte baansplitsing als verkeersremmer bij de komingang vanuit de richting Venray;

- een langere baansplitsing met tussenberm ter hoogte van de grote parkeerplaats nabij de sportvelden;

- de aanleg van een rotonde bij de kruising Stayerhofweg/Blitterswijckseweg en de Brugstraat.

In verband met de werkzaamheden zijn er gedurende de periode tussen 23 april en half juli 2001 de volgende verkeersmaatregelen van kracht:
- Voor het herstraten van de trottoirs wordt het verkeer in beide richtingen geleid over twee versmalde rijstroken en wordt het fietsverkeer plaatselijk omgeleid.

- Voor het aanleggen van de zuidelijke helft van de rotonde zal het verkeer vanuit Meerlo omgeleid worden over de parallelweg.

Afsluiting
Als de werkzaamheden volgens plan verlopen wordt de asfaltverharding vervangen in de weekeinden van 16/17 juni, 23/24 juni en 30 juni/1 juli. Daarvoor wordt de weg geheel afgesloten.

De werken worden uitgevoerd door Wegenbouwmaatschappij J. Heijmans B.V. uit Roermond. De totale kosten bedragen 3,4 miljoen (ruim 1,5 miljoen).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie