Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agenda en berichten van de Provincie Noord-Holland

Datum nieuwsfeit: 23-04-2001
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Gedeputeerde Verburg op werkbezoek in Haarlemmermeer Gedeputeerde Wildekamp schouwt met bewoners kust(verdediging) van Bergen tot Callantsoog
Bezoek Suriname succesPersbericht, 19 april 2001

Gedeputeerde Verburg op werkbezoek in Haarlemmermeer Maandag 23 april brengt gedeputeerde Bob Verburg (Economie, Landbouw en Europa) een werkbezoek aan het project 'Aanpassingsinrichting Omgeving Vijfde Baan Schiphol'. Hij wordt op het gemeentehuis van Haarlemmermeer ontvangen door o.a. burgemeester J. van Houwelingen.

Het project "Aanpassingsinrichting...'(API) betreft de herinrichting van een gebied wegens aanleg van de vijfde baan Schiphol, de A5 en de verlengde Westrandweg langs de Zwanenburgbaan. Het gaat ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie