Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondertekening intentieverklaring veenkolonien in Groningen

Datum nieuwsfeit: 23-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Groningen

Groningen, 20 april 2001 Persbericht nr. 78

Uitnodiging aan de pers

Ondertekening intentieverklaring veenkolonien

Op maandag 23 april a.s. zullen de partijen die betrokken zijn bij de gebiedsuitwerking Veenkolonien een intentieverklaring ondertekenen. De ondertekening zal plaatsvinden om 17.00 uur in kamer 20 van het provinciehuis te Groningen.

Met de ondertekening van de intentieverklaring spreken de partijen af samen de schouders te zetten onder een plan van aanpak dat moet leiden tot de versterking van de sociaal-economische en ruimtelijke structuur in de Veenkolonien.
De ondertekenaars zijn de provincie Groningen, de Streekraad Oost-Groningen, het Waterschap Hunze en Aa's en de gemeenten Stadskanaal, Pekela, Veendam, Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde en Vlagtwedde.
Ter opluistering van de ondertekening zullen Henk Scholte en Bert Ridderbos ("Tour de Chant") een aantal liederen ten gehore brengen. U wordt van harte uitgenodigd deze bijeenkomst bij te wonen.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Wim Trip, afdeling bestuurscontacten provincie Groningen, tel. 050 3164129

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie