Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belgische studenten winnen Van Hulzen PR Talentenprijs 2001

Datum nieuwsfeit: 23-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Van Hulzen pr adviseurs
Zoek soortgelijke berichten
Van Hulzen pr adviseurs


Belgische studenten winnen Van Hulzen PR Talentenprijs 2001

Voorschoten, 23 april 2001 - Sixpack Public Relations, het team van Belgische studenten van de Hogeschool Limburg, is dé grote winnaar van de Van Hulzen PR Talentenprijs 2001. De finale werd donderdag 19 april gehouden in een overvolle Beurs van Berlage te Amsterdam. Hier wisten onze zuiderburen de beste combinatie van public-relationsplan en presentatie neer te zetten, om de fictieve autofabrikant Pegasus te ondersteunen in zijn streven naar een succesvolle introductie van One. One is een nieuwe zuinige en smalle auto, waar de passagiers niet naast elkaar maar achter elkaar zitten. Het is voor de zesde keer dat Van Hulzen Public Relations Adviseurs uit Voorschoten de prijs organiseert.

Het winnende team onderscheidde zich met name door zijn zeer sterke PR-plan en originele, overtuigende presentatie, waarin zij de One-bulance introduceerde. De winnaars kregen van de juryvoorzitter, mevrouw dr. A.A. van Ruler (Vrije Universiteit Amsterdam), de hoofdprijs, namelijk de felbegeerde titel het PR-talent van 2001 en een cheque ter waarde van 1200 euro. Eveneens ontvingen de drie beste teams een abonnement op het vakblad Communicatie uit handen van Rocco Mooij, hoofdredacteur van Communicatie. Dit waren naast de winnaar Sixpack Public Relations, Prima Communicatie van de Ichthus Hogeschool Rotterdam en PR-bureau Six Senses van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden.

PR-bureau Rage van de HES Rotterdam werd winnaar van de publieksprijs en krijgt van DaimlerChrysler Nederland één week de beschikking over een Chrysler PT Cruiser en een uitgebreide rondleiding bij DaimlerChrysler Nederland.

Naast mevrouw dr. A.A. van Ruler bestond de jury van de zesde editie van de PR Talentenprijs uit:
ß de heer B. Hulshoff, DaimlerChrysler Nederland ß de heer ir. T.J.J. van der Horst, TNO industrie ß mevrouw drs. M.E.F. Leewis, Ministerie van Verkeer en Waterstaat ß de heer T. Roks, Autovisie
ß de heer A.N. de Roo, Van Hulzen Public Relations Adviseurs

De gastspreker op de finaledag was de heer F. Vermeulen van VANDENBRINK. De heer Vermeulen gaf een interessante presentatie over een nieuw voertuig, genaamd Carver, een kruising tussen een auto en een motor.

Alle informatie over de Van Hulzen PR Talentenprijs is te vinden op internet:
www.hulzen.nl


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie