Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aladdin's eSafe Enterprise ontvangt Network Magazine Award

APS: Aladdin's eSafe Enterprise ontvangt Network Magazine Award

Datum en tijd: 24-04-2001 08:00

eSafe Enterprise, een product van Aladdin Knowledge Systems, heeft de 'Product-of-the-year-2001' award van Network Magazine ontvangen. De belangrijke award werd aan Aladdin toegekend voor de categorie Network-antivirusproducten.

eSafe Enterprise is een volledige proactieve Internet beveiligingssuite speciaal ontwikkeld voor bedrijfsnetwerken. De oplossing detecteert, vangt en isoleert schadelijke coderingen die potentiele bedreigingen vormen voor een bedrijfsnetwerk. De product-of-the-year award onderstreept nog eens de krachtige antivirus-functionaliteit van het Aladdinpakket. Ook de functies op het gebied van databescherming en contentfiltering worden door Network Magazine benadrukt.

'De door ons uitgereikte awards bieden netwerkmanagers belangrijke informatie over producten en technologische trends waarmee zij hun bedrijven en organisaties kunnen verrijken', zegt Network Magazine's hoofdredacteur Steve Steinke.

Network Magazine reikt zijn product-of-the-year awards uit op basis van het belang dat de lezers van het blad hechten aan het product. Ook kijkt de redactie naar voordelen op concurrerende producten, de prijs en de technische en inhoudelijke kwaliteit.

'Deze award illustreert het brede scala van bescherming dat eSafe Enterprise biedt', zegt Peter van Ruiten, Benelux directeur van Aladdin Knowledge Systems. Als je kijkt naar de zeer krachtige virusbescherming-elementen die ook Network Magazine onderschrijft, gecombineerd met de algemene beveiligingsmogelijkheden van onze oplossing, dan wordt het belang dat bedrijven hebben om hun netwerken te beschermen met eSafe Enterprise heel duidelijk.'

De winnaars van de Product-of-the year-award worden allemaal gepubliceerd in het mei-nummer van Network Magazine.

Over Aladdin: Aladdin Knowledge Systems (NASDAQ: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israel), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van Internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en distributie van digitale content; van applicatie-software tot Internetgebruik en -toegang. Aladdin's klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het Internet bieden inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en
-productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdin's website: www.eAladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie