Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht regio Utrecht

Datum nieuwsfeit: 24-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 09.50 uur
Niets erin niets eruit

BILTHOVEN Maandagavond heeft de politie op de Kwinkelier een controle uitgevoerd in het kader van de actie `niets erin niets eruit`. In totaal werden in de parkeergarage van de Kwinkelier 54 voertuigen gecontroleerd.

Bij 17 voertuigen lag buit zichtbaar in de auto. Vier auto`s waren totaal niet afgesloten. De politie waarschuwt mensen om geen waardevolle goederen zichtbaar in de auto achter te laten. Dit geeft dieven de gelegenheid.

Rijden zonder rijbewijs

DE BILT Tijdens de surveillance controleerde de politie maandagmorgen op de Bisschopsweg een 20-jarige automobilist uit Zeist.

Uit de controle bleek dat de man niet in het bezit was van een rijbewijs. Tevens bleek dat de auto waar hij in reed niet verzekerd was. Het voertuig stond op naam van een man uit Utrecht. Op naam van deze man stonden diverse voertuigen ingeschreven. De politie onderzoekt nog of het hier gaat om een katvanger.

Aanhouding met verzet

ZEIST Maandagmiddag om kwart voor vier werden surveillerende agenten door passanten geattendeerd op een man die in de struiken stond te urineren. De 40-jarige man uit Zeist werd aangesproken op zijn gedrag. Toen de agenten proces verbaal tegen de man wilden opmaken, weigerde hij zijn naam op te geven. Hierop werd de man aangehouden, maar ook daar was hij niet van gediend. Omdat hij de agenten begon te slaan, werd de wapenstok worden gebruikt om de man tot bedaren te brengen, maar dat hielp niet.

Uiteindelijk hebben twee passerende mannen geholpen met het overmeesteren van de man, waardoor hij uiteindelijk geboeid kon worden. De agent hield aan de vechtpartij een hoofdwond, kneuzing aan zijn pols en snee aan zijn vinger over.

Aanrijding letsel

DE BILT Maandagochtend om kwart voor negen vond er op de Bisschopsweg een aanrijding plaats. Een zestienjarige jongen uit Bunnik reed op zijn brommer richting Zeist naar school en kwam daar een bekende, een 50-jarige man uit Bunnik, op zijn fiets tegen. Ze besloten een stuk samen te rijden, maar de 50-jarige man kwam met zijn stuur tegen de bromfietser aan, waardoor de bromfietser over de kop ging en op de grond viel. De jongen hield aan het ongeval enkele schaafwonden over en is voor controle met de ambulance overgebracht naar het UMC.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie