Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten regio Drenthe

Datum nieuwsfeit: 24-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van dinsdag
16:44 dinsdag 24 april 2001

Martin Panman 06-51611628

Aanrijding met licht letsel

HOOGERSMILDE. Op de Rijksweg in Hoogersmilde is vanochtend een 13-jarige fietster uit Hoogersmilde aangereden door een 31-jarige automobilist uit Smilde. De fietster dacht dat ze nog wel voor de auto kon oversteken. Dit was echter verkeerd ingeschat en de auto kon niet meer uitwijken. Het meisje werd door de auto geschept, waarna ze op het wegdek terecht kwam. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na onderzoek mocht zij met lichte verwondingen weer het ziekenhuis verlaten.

Potloodventer gesignaleerd

EMMEN. Gistermiddag is een 18-jarige fietster op de Fokkingeslag te Emmen (nabij de vijver) door een potloodventer lastiggevallen. De man sprong voor de vrouw op het fietspad en had zijn broek op de knieën. Hij ging telkens voor de vrouw staan zodat zij niet weg kon. Na een poging van de vrouw om de man een schop te geven, maakte hij zich uit de voeten. Het signalement van de man luidt: ongeveer 1.75 lang, kort donkerblond haar, onverzorgd uiterlijk (ongeschoren). Hij droeg een grijze trui met capuchon, daaroverheen een blauw, zwarte, nepleren baseball jas met bordeaux rood gekleurde mouwen. Daaronder droeg hij vermoedelijk een spijkerbroek. De vrouw heeft aangifte gedaan.

Diefstal aanhangwagen

KLAZIENAVEEN Vannacht is er een aanhangwagen gestolen, die geparkeerd stond naast een woning aan de Derksweg. De 30-jarige eigenaar van de aanhangwagen, merkte de diefstal en ging achter de dief aan. Na een achtervolging waarbij snelheden tot 160 km/u werden bereikt, verloor de Klazienavener de verdachte auto in de omgeving van Zandpol uit het oog. De man deed aangifte en de politie stelt een onderzoek in.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie