Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herziene protocol weefsel- en orgaandonatie beschikbaar

Datum nieuwsfeit: 24-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Herziene protocol weefsel- en orgaandonatie beschikbaar

24 april 2001

De KNMG participeerde in de werkgroep Herziening Modelprotocol postmortale orgaan- en weefseldonatie. Deze werkgroep heeft bestaande protocollen orgaan- en weefseldonatie voor de ziekenhuizen en de verpleeghuizen samengevoegd tot één document; het herziene protocol weefsel- en orgaandonatie. Dit herziene protocol stellen we beschikbaar op de site.

Het modelprotocol werd op verzoek van de minister van VWS opgesteld door multidisciplinaire werkgroep met inbreng van het kwaliteitsinstituut voor de Gezondheidszorg (CBO). Het protocol dient als richtlijn en kan naar aanleiding van plaatselijke omstandigheden in details worden aangevuld. De commissie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie