Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht regio Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 24-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 24-04-2001
Persbericht district Maasland

VERDACHTEN ZAKKENROLLERIJ AANGEHOUDEN

Vanmiddag heeft de politie op de Heuvel in Oss drie mensen aangehouden op verdenking van zakkenrollerij. Het trio zou rond de middag bij drie mensen portemonnees hebben gerold. Op aanwijzing van slachtoffers zijn de vrouw en twee meisjes staandegehouden door twee toezichthouders, waarna ze aan de politie zijn overgedragen. Drie mensen deden aangifte van diefstal van de portemonnee, alle keren in een winkel aan de Heuvel. De vrouw is 29 en komt uit Berkel-Enschot, de beide meisjes zijn 12 en 13 en komen uit Berkel-Enschot en Tilburg. Ze werden ingesloten.

AUTO GESTOLEN

Vannacht of vanochtend is aan de Joeri Gagarinstraat in Berghem een beige Mercedes 190 E met het kenteken JS-NP-57 gestolen.

TWEE VERDACHTEN MISHANDELING AANGEHOUDEN, OSS

De politie heeft maandagavond om 20.40 uur twee inwoners van Oss van respectievelijk 49 en 50 jaar aangehouden. Beiden worden ervan verdacht een 26-jarige plaatsgenoot in zijn woning aan de Torenstraat te hebben mishandeld. Het slachtoffer mist een tand en hield er een gezwollen neus aan over. Waar de ruzie precies over ging is niet bekend. Beide verdachten zijn ingesloten.

MAN MISHANDELT ECHTGENOTE, OSS

Maandagavond is door de politie een 33-jarige inwoner van Oss aangehouden. De man wordt ervan verdacht zijn 27-jarige echtgenote te hebben mishandeld. Hij zou haar tijdens een woordenwisseling tegen het hoofd hebben geslagen. De verdachte is ingesloten.

BRAND, OSS

In de nacht van maandag op dinsdag is brand ontstaan in een kantoorruimte van een restaurant aan het Heschepad in Oss. Brandweer en politie kregen om 04.45 uur de melding van een brandlucht en rookontwikkeling. Bij onderzoek bleek de hevige rookontwikkeling vanuit het betreffende restaurant te komen. De bewoners van de daarboven gelegen zes woningen werden geëvacueerd. Zij werden door buurtbewoners opgevangen. Ook een aantal konijnen en een hamster in een naastgelegen dierenspeciaalzaak werden door de brandweer van de verstikkingsdood gered. De winkel bleek inmiddels ook vol rook te hangen. Kortsluiting in het kantoortje van het restaurant is de vermoedelijke oorzaak geweest. Als gevolg van de beperkte ventilatie heeft de brand zich niet kunnen uitbreiden. Het schadebedrag is niet bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie