Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Raadscommissies gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 24-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Raadscommissies Raadscommissies Raadscommissies op 24 en 26 april

De komende week houden drie raadscommissies hun maandelijkse vergadering. Vanavond doet dat zoals eerder gemeld de commissie Middelenbeleid, Volksgezondheid en Milieu en morgenavond de commissie Werk, Zorg en Welzijn. De openbare bijeenkomsten beginnen allemaal om 19.00 uur. U bent als belangstellende van harte welkom. U mag meepra­ ten volgens de regeling Spreekrecht voor het publiek.

Verkeerszaken

Op dinsdag 24 april vergaderen de leden van de raadscommissie Verkeer en Openbaar Beheer (VOB) onder leiding van het raadslid K. van Boven over de verschillende voorstellen die met verkeer en openbare werken te maken hebben. De aandacht krijgen achtereenvolgens de korte termijnmaatregelen, de vaststelling van het bestemmingsplan Dr. W. Dreeslaan, de kruispunten Slotlaan Kastelenlaan en de voorrangsmaatregel langzaam verkeer van rechts. Over een plan voor de kruispunten Slotlaan-Kastelenlaan verzorgt de heer R. Andriesse van bureau Goudappel Coffeng een presentatie.

Commissie EGROS

De raadscommissie Economie, Grond, Ruimtelijke Ontwikkeling Stedelijk Gebied (EGROS) komt op woensdag 25 april bijeen voor de bespreking van een voorbereidingsbesluit voor het gebied Vening Meineszstraat Kamerlingh Onnesweg. De vergadering staat onder leiding van het raadslid R. Kremers.

Commissie VRS

Op donderdag 26 april vergaderen de leden en voorzitter van de commis­ sie Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ontwikkeling Buitengebied en Sport (VRS) over de de partiele herziening van het bestemmingsplan Bennekom Centrum omgeving Brinkstraat-Bakkerstraat, de overdracht van wegen op het Infanterie Schietkamp ISK in Harskamp aan het Ministerie van Defensie en de mogelijke bebouwing van een perceel aan de Bosweg in Bennekom. De commissie krijgt informatie van de wethouder VRS over ontwikkelingen in het Reconstructiegebied Gelderse Vallei/Utrecht, de woonwijk Kernhem en de voortgangsnotitie Veluwebeleid.

Spreekrecht voor publiek

De commissie OCR (Onderwijs, Cultuur en Recreatie) vergadert een keer niet, maar gaat op 27 april een kijkje nemen in het Culturagebouw.

U kunt als belangstellende de commissievergaderingen bezoeken. Inspreken mag over een of meer agendapunten als u dit van tevoren bij de commissiesecretaris aanmeldt. De volledige agenda van de commissie­ vergaderingen ligt ter inzage in het Gemeentelijk Infocentrum in het raadhuis, ingang Bergstraat 4, telefoon (0318) 68 02 10. De commissie­ secretarissen zijn bereikbaar onder de telefoonnummers (0318) 68 05 59 J.R. ten Cate (VOB), 68 02 35 J. Maltha (EGROS) en 68 04 32 W. van Plateringen (VRS).Ede, 18 april 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie