Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlichtingsdag over subsidies voor ondernemend Nederland

Datum nieuwsfeit: 24-04-2001
Bron: Senter
Zoek soortgelijke berichten
Senter

Landelijke voorlichtingsdag over subsidies voor ondernemend Nederland

Senter organiseert op dinsdag 24 april a.s. een landelijke voorlichtingsdag, de Senter Bedrijvendag. Bedrijven, kennisinstellingen en intermediaire organisaties krijgen in één middag een compleet beeld van verschillende subsidies, kredieten en fiscale regelingen van en ontwikkelingen binnen Senter. De voorlichtingsdag duurt van 13.30 tot 17.00 uur en vindt plaats in het World Trade Center te Rotterdam.

Ieder jaar vinden er veranderingen plaats binnen de vele stimuleringsmogelijkheden die Senter uitvoert. Ook dit jaar zijn er nieuwe ontwikkelingen waar ondernemers profijt van kunnen hebben. Om een compleet beeld te geven, interviewt Victor Deconinck ondernemers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie