Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerpers-lezingen BNO in Rotterdam en Utrecht

Datum nieuwsfeit: 24-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BNO


LEZINGEN

BNO Romeo Delta: Drie Rotterdamse cultuurhuizen dinsdag 24 april 2001, 20.00 uur
Nighttown Theater, West Kruiskade 26, Rotterdam

De projecten die besproken worden, kenmerken zich door een intensieve samenwerking van verschillende ontwerpdisciplines: Villa Zebra - alias de Kinderkunsthal - door Gerrit Schilder jr. (ZooM Interieurarchitecten); Luxor Theater door Edith de Bruin (bureau Bouwkunde); Now&Wow door Gabriëlle Anceaux (Triple Device). Gratis entrée (reserveren niet mogelijk).

T 010 477 82 00
www.romeodelta.org

LEZINGEN

DDC-I seminar: Een stad die nooit slaapt
donderdag 26 april 2001, 19.00 uur
Dutch Design Center, Rotsoord 3, Utrecht

De beleving van de stad belicht. Als economisch centrum, maar ook de plek waar we willen wonen, winkelen en uitgaan. Welke voorzieingen biedt de toekomkstige 24-uurs stad aan zijn bewoners? Onder andere aan de hand van recente ontwikkelingen in Amsterdam een schets van de stad die nooit slaapt. Sprekers: Han Michel, directeur De Principaal BV; Branco Vlamings, VASD Ontwerpers; Josephine Green, directeur Trends en Strategie Philips Design. Toegang: gratis. Aanmelden via seminars@ddc-i.nl.

www.ddc-i.nl


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie