Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ELSA benoemt Retail- en System Integrator Manager

Datum nieuwsfeit: 24-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

ELSA benoemt Retail- en System Integrator Manager

Nieuwegein, 24 april 2001 - ELSA, wereldwijd leverancier van netwerk-apparatuur en grafische computercomponenten, heeft Paul Lantang de Groot (26) benoemd tot Retail- en System Integrator Manager. In die functie gaat Paul de Nederlandse distributeurs en dealers van ELSA intensief ondersteunen bij hun verkoopactiviteiten voor ELSA-producten. Dit betekent dat hij zorgdraagt voor alle benodigde verkoopdocumentatie, product-presentaties plus -trainingen en tevens ondersteuning kan verlenen bij implementaties van ELSA-producten in grote projecten. Voordat Paul bij ELSA in dienst is getreden, heeft hij bijna 6 jaar zowel binnen- als buitendienst verkoopervaring opgedaan bij o.a. Albyco en Bioteq Europe.

ELSA
Elsa is wereldwijd fabrikant van grafische kaarten, monitoren en netwerkproducten. Met vestigingen in Duitsland, de VS, Taiwan, Japan, maar ook in de UK, Frankrijk, Italië, Spanje, Zweden en België voorziet ELSA haar partners van kwalitatief hoogwaardige producten. ELSA werd opgericht in 1980 en telt momenteel meer dan 700 werknemers. Sinds juni 1998 wordt het aandeel van ELSA AG verhandeld op de Neuer Markt (WKN 507 360) van de beurs van Frankfurt in Duitsland.

Voor meer informatie:
Elsa
Paul Lantang de Groot
Telefoon: 0032 9 382 72 62

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie