Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Micromuse sluit resellerovereenkomst met Sun Microsystems

Datum nieuwsfeit: 24-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Micromuse sluit resellerovereenkomst met Sun Microsystems

Sun Professional Services reseller van Netcool Solutions

Eindhoven, 24 april 2001 - Micromuse, leverancier van fault management- en service assurance software, heeft een wereldwijde resellerovereenkomst afgesloten met Sun Microsystems. De divisie Professional Services van Sun wordt reseller van de Netcool Solutions en gaat deze oplossingen integreren en ondersteunen bij bedrijven en service providers.

Micromuse neemt al deel aan diverse Sun software-initiatieven, waaronder de SunTone Certification & Branding Community voor telecommunicatie-providers; het Sun Developer Connection-programma en het iForce Wireless Initiative. De nieuwe resellerovereenkomst heeft al succesvolle implementaties van Netcool-software op Sun-servers opgeleverd. Daarnaast ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie