Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidieregeling voor promotie van Flevoland

Datum nieuwsfeit: 24-04-2001
Bron: Provincie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Flevoland

Subsidieregeling voor promotie van Flevoland als attractief vestigingsgebied

Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben de Beleidsregel Subsidies Economische Gebiedspromotie vastgesteld. Deze beleidsregel bevat criteria, waaraan projecten moeten voldoen om voor subsidie in aanmerking te komen. Ook is nu duidelijk hoeveel subsidie voor promotie van Flevoland maximaal beschikbaar is. De beleidsregel heeft in het provinciehuis en de gemeentehuizen een maand ter inzage gelegen. Hierop zijn geen reacties bij de provincie binnengekomen. De provincie beoogt met de subsidies voor gebiedspromotie een aanvullende bijdrage te geven aan projecten, die het gunstige Flevolandse vestigingsklimaat voor bedrijven en instellingen onder de aandacht brengen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie