Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentenieuws Uithoorn

Datum nieuwsfeit: 24-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Uithoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Uithoorn

Activiteiten Koninginnedag
In Uithoorn zijn op koninginnedag weer veel activiteiten. Voor jong en oud is er genoeg te doen op deze dag.

KnA opent op zondag 29 april de festiviteiten rond koninginnedag met een lampionnenoptocht door de wijk Thamerdal. Deze optocht wordt begeleid door muziek en majorettes, en begint om 20:15.

Op de dag zelf, maandag 30 april, is er ook genoeg te doen in Uithoorn.

Fun For Kids organiseert attracties op het Legmeerplein. Zo zullen er, naast de welbekende vrijmarkt, activiteiten zijn als schminken, een knutselhoek, een springkussen, een poppenkast en een clown. Deze activiteiten beginnen om 09.00 uur en duren tot 13.00 uur.

Bij het viaduct Thamerweg-Thamerlaan kan er van 10.00 uur tot 20.00 uur gedanst worden in een tent waar dance-muziek gedraaid wordt.

De stichting UFO organiseert van 12.00 uur tot 20.00 uur een popfestival. Dit "Rocking on the Dyke"-festival vindt plaats op het parkeerterrein naast de huidige busbaan in de Stationsstraat nabij café Het Oude Spoorhuis.

In De Kwakel wordt koninginnedag ook groots gevierd; het Oranjecommité organiseert van 9.00 uur tot 18.00 allerlei activiteiten voor jong en oud. Deze activiteiten zullen plaatsvinden aan de Drechtdijk, het Kwakelse Pad en de Boterdijk. Voor de kinderen zijn er bijvoorbeeld diverse kinderspelen, een vrijmarkt en een poppenkastvoorstelling. De jongeren kunnen zich vermaken in een discotheek op een podiumwagen. Voor de volwassenen is er een klaverjaswedstrijd bij Leenders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie