Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Danka 'Presentaties On Demand' op vakbeurs Grafivak in RAI

Datum nieuwsfeit: 24-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Danka met Presentaties On Demand op Grafivak

Woerden, 16 februari 2001 - Op de grafische vakbeurs Grafivak, die van 24 t/m 28 april a.s. in de RAI wordt gehouden, legt Danka Nederland (Woerden) de nadruk op innovatieve toepassingen van digitale printsystemen. Onder de noemer "Presentaties On Demand'' kunnen bezoekers kiezen uit acht praktijkgerichte applicaties. Deze worden ondersteund door videobeelden die bij grafische organisaties zijn opgenomen, die al successen boeken met de geavanceerde toepassingen. Daarnaast worden de applicaties ook 'live' gedemonstreerd met de Danka hoogvolume zwart/wit en kleurensystemen, waaronder diverse noviteiten zijn. "Hoewel wij opmerkelijke nieuwe hard- ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie