Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering commissies vrom en gemeentewerken Gorssel

Datum nieuwsfeit: 25-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Gorssel

GEZAMENLIJKE VERGADERING VAN DE COMMISSIES VROM EN GEMEENTEWERKEN

De commissies voor Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu en voor Gemeentewerken vergaderen op woensdag 25 april om 20.00 uur in het gemeentehuis.

Aan de orde komt de Invoering verkeersregel Bestuurders van Rechts Voorrang. Per 1 mei wordt deze nieuwe verkeersregel van kracht. De invoering van deze nieuwe verkeersregel is een uitvloeisel van het landelijke programma Duurzaam Veilig.
Het Advies Bureau Goudappel/Coffeng zal een presentatie verzorgen waarin wordt ingegaan op het thema Duurzaam Veilig in het algemeen en de nieuwe verkeersregel in het bijzonder. Het bureau heeft in opdracht van de gemeente een onderzoek verricht naar de verkeersmaatregelen die noodzakelijk kunnen zijn in verband met de invoering van de nieuwe verkeersregel.
Deze maatregelen zullen worden toegelicht aan de hand van een zgn. maatregelenkaart.
Ten behoeve van de realisatie van deze maatregelen zal aan de commissies advies worden gevraag over de voorgestelde maatregelen en het bijbehorende kredietvoorstel.

Vergadering commissie VROM

Aansluitend aan de gezamenlijke vergadering VROM/GW wisselt de commissie VROM nog van gedachten over:
Ruimte voor de Rivieren en
Inspraakreactie 5e Nota Ruimtelijke Ordening.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie