Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwbouw regio West Vakopleiding Transport en Logistiek

Datum nieuwsfeit: 25-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

25 APRIL 2001
Start nieuwbouw regiokantoor West Vakopleiding Transport en Logistiek

Regiokantoor West van Vakopleiding Transport en Logistiek begint in mei met de nieuwbouw van een kantoor en opleidingslocatie met een praktijkhal. Vanaf deze nieuwe locatie, centraal in het havengebied van Rotterdam, kan het regiokantoor de klant nog beter bedienen. Eind maart is de bouwvergunning door de gemeente Rotterdam verstrekt en begin april heeft de Vakopleiding een bouwteamovereenkomst afgesloten met het bouwbegeleidingsbureau E3D en de aannemer IBC.

Het nieuwe pand van de Vakopleiding wordt gebouwd aan de Albert Plesmanweg tussen het Waalschip en de oude vestiging van Eurofrigo. Naar verwachting zal het nieuwe pand begin 2002 worden opgeleverd door IBC. Met dit nieuwe pand is Vakopleiding Transport en Logistiek in de zuidelijke randstad beter toegerust om aan de nog steeds groeiende opleidingsbehoefte in de transport en logistieke sector te voldoen.

Meer mogelijkheden
In het nieuwe pand wordt het aantal leslokalen aanzienlijk uitgebreid, met onder andere een ICT-lokaal. In de praktijkhal kunnen meerdere heftruckcursussen tegelijkertijd worden uitgevoerd, op het buitenterrein bestaat de mogelijkheid autolaadkraancursussen uit te voeren.

Regio West Vakopleiding Transport en Logistiek
Vakopleiding Transport en Logistiek, hét opleidingsinstituut voor de sector transport en logistiek, leidt nieuwe medewerkers op en zorgt voor her-, bij- en nascholing van medewerkers die al in de sector werken. Jaarlijks leidt de Vakopleiding meer dan 26.000 cursisten op en worden ruim 4.000 leerlingen gedetacheerd bij bedrijven. Via een landelijk netwerk van regiokantoren in Apeldoorn, Diemen, Rotterdam en Tilburg worden de opleidingen zo dicht mogelijk bij de klant uitgevoerd. Vanuit regiokantoor West bedient de Vakopleiding vooral de bedrijven in wegvervoer, logistiek/warehousing, petrochemische industrie, haven/op- en overslag, expeditie en personenvervoer in de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland.

Meer informatie
Voor meer informatie over de opleidingen en cursussen van Vakopleiding Transport en Logistiek kunt u bellen met het gratis telefoonnummer 0800-1442 of kijkt u 24 uur per dag voor opleidingsinformatie op de internetsite www.vtenl.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie