Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vitaminstore noemt nandrolon spiegel Davids 'natuurlijk'

Datum nieuwsfeit: 25-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Edgar Davids onschuldig !!

Edgar Davids is zo¹n persoon waar iedereen altijd een uitgesproken mening over heeft. Of hij wordt vergruisd, of hij wordt verheerlijkt. Zelf vind ik Edgar Davids een topvoetballer met een enorme persoonlijkheid. Ik vind het daarom erg triest dat juist hem dit moet overkomen; positief bij de dopingcontrole op het gebruik van nandrolon. Ik ben er namelijk van overtuigd dat over enkele maanden zal blijken dat het zeer waarschijnlijk is dat het hier gaat om een natuurlijk opgebouwde nandrolon spiegel in het bloed die juist de optimale getraindheid van zijn lichaam aantoont.

Lees verder:
www.vitaminstore.nl/advies/column.cfm?contentID=91

Wie wij zijn?
The vitaminstore.nl is een online aanbieder van vitamines en voedingssupplementen. De site heeft als vaste medewerkers Alain Vermeulen en Pepijn Aardewijn in dienst. Drs. Alain Vermeulen is inspannings- fysioloog en orthomoleculair adviseur. Vooral het preventief gebruik van supplementen ter voorkoming van ziektes heeft zijn bijzondere aandacht. Olympisch roeier Pepijn Aardewijn is vooral deskundig op het gebied van sport, voeding(-ssupplementen) en prestatie.

Met vriendelijke groeten,

Arthur Hospers

www.vitaminstore.nl

Doornvogel.com, internetprojecten
Czaar Peterstraat 213
1018 PL Amsterdam
T + 31 20 - 7 710 710
F + 31 20 - 7 710 711
E. (info@doornvogel.com)
www.doornvogel.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie