Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

XpertBuyer en De Zaak bieden samen online inkoopdienst

Datum nieuwsfeit: 25-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vanuit je bureaustoel inkopen doen op www.dezaak.nl

Utrecht, 25 april 2001 ­ mkb ondersteuningscentrum De Zaak en on-line inkoopdienstverlener XpertBuyer hebben een overeenkomst gesloten. Beide bedrijven gaan samenwerken om de gezamenlijke doelgroep, ondernemers in Nederland, nog beter te bedienen.

Het samenwerkingsverband houdt in dat de totale dienstverlening van XpertBuyer vanaf vandaag toegankelijk zal zijn via www.dezaak.nl. Voor ondernemers is het vanaf dat moment mogelijk om aanvragen voor producten en diensten via www.dezaak.nl uit te zetten.
"Met deze samenwerking proberen we de ondernemer te ondersteunen in het proces van vraag en aanbod." Verklaart Gijs Schooten directeur van De Zaak. "Een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie