Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Feest bij oplevering laatste huurwoningen Diemen Noord

Datum nieuwsfeit: 25-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Feestelijkheden bij oplevering laatste huurwoningen Diemen Noord

Op woensdag 25 april worden enkele festiviteiten georganiseerd rond de oplevering van 104 nieuwbouwwoningen in de wijk Vogelweide in Diemen Noord. Het gaat om het laatste complex huurwoningen dat in deze wijk wordt gebouwd en dat bestaat uit 55 eengezinswoningen en 49 woningen voor senioren. Opdrachtgever Woningstichting Patrimonium heeft ook de bewoners van het complex uitgenodigd om de festiviteiten bij te wonen.

De nieuwbouwwoningen liggen aan de Tureluurweg, Kwikstaart, Karekiet en Botterweg. Hoewel de meeste woningen over 4 kamers beschikken, zijn in het complex ook een aantal 2-, 3- en 5-kamerwoningen gebouwd. De oppervlakte van de huizen en appartementen varieert van ruim 70 m² tot meer dan 134 m²; de netto-huurprijzen lopen uiteen van f 690,- tot ruim f 1.100,-.

Bewoners in de bloemetjes
Alle huurders in het complex krijgen op 25 april ter gelegenheid van de oplevering een fraai boeket van Patrimonium uitgereikt. 's Middags vindt een feestelijke bijeenkomst plaats in het nabijgelegen wijkcentrum. Eerst staat een toespraak van de directie van Patrimonium op het programma, daarna zal het woord worden gevoerd door drs. B. de Hon, burgemeester van de gemeente Diemen.

Kunstontwerpen
Na zijn toespraak zal de heer De Hon, samen met wethouder mevrouw M. Kogeldans, drie ontwerpen onthullen voor een kunstwerk dat de gemeente in het complex laat realiseren. Aan het eind van het programma zal Patrimonium nog een geschenk aanbieden aan de gezamenlijke bewoners.

Informatie: Woningstichting Patrimonium, afdeling Communicatie, telefoon 020 - 342 96 67.

23 april 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie