Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbijeenkomst Pervasic over start op Nederlandse markt

Datum nieuwsfeit: 25-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
74cba4.gif

Geachte redacteur,

In verband met de start van haar activiteiten op de Nederlandse markt organiseert Pervasic, pan-Europese draadloze (Wireless) Application Service Provider (W.ASP), op 25 april a.s. een persbijeenkomst, van 10.30 tot 11.30 uur in het Sheraton Hotel, Shiphol.

Op deze dag zullen CEO Mark Potts en Regional Manager Dirk Peter van Leeuwen ingaan op het concept van Pervasic, de technologische achtergronden en de mogelijkheden voor de Nederlandse markt. Ook zal er een algemene presentatie en demonstratie zijn van Pervasic s oplossing voor de ontwikkeling en levering van draadloze mobiele applicaties.

Naast deze bijeenkomst is er gedurende deze dag ook mogelijkheid tot één-op-één interviews met Mark Potts en Dirk Peter van Leeuwen.

Pervasic's MobileOne" W.ASP functioneert al voor verschillende klanten en applicaties. Pervasic is in oktober 2000 met haar draadloze ASP-service gestart in Londen en direct daarna begonnen met haar Europese expansie door het openen van kantoren in Parijs, Frankfurt, Amsterdam en Stockholm. Vanaf 1 april is Pervasic vanuit Amersfoort in Nederland actief. Pervasic is van plan haar draadloze ASP-expansie gedurende 2001 voort te zetten binnen alle belangrijke Europese markten.

Hierbij nodigen wij u uit deze persintroductie van Pervasic bij te wonen. Graag horen wij, via een reply op deze e-mail, of we u mogen verwachten op woensdag 25 april aanstaande. Indien u interesse heeft in één-op-één interview, dan kunt u dit eveneens via uw reply laten weten.

Met vriendelijke groet

Peter Sips

Voor meer informatie

Pervasic
Dirk Peter van Leeuwen
(dirk.vanleeuwen@pervasic.com)
0341-557 014
06-55 15 80 77
www.pervasic.com

Whizpr
Peter Sips
0317-410483
peter@whizpr.nl
www.whizpr.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie