Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Northern introduceert OptiMover voor systeembeheerders

Datum nieuwsfeit: 25-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
OptiMover - automatisch uitvoeren van vervelende, complexe en veel voorkomende systeembeheerderstaken met de bereidheid, het uithoudingsvermogen en de precisie van een robot.

Hillegom, 25 april 2001: WINS, leverancier van netwerk enterprise software, maakt u attent op het volgende:

OptiMover, een volledig nieuw product van Northern, maakt het systeembeheerders mogelijk om vervelende en veel voorkomende taken van hun to-do lijst te halen.

De werkdagen van een systeembeheerder zitten vol met vervelende en veel voorkomende taken. Er gebeurt iets en er moet een actie worden ondernomen; dit is een taak. OptiMover kan men laten wachten op een bepaalde gebeurtenis en vervolgens, als deze zich voordoet, een actie laten ondernemen; hiermee wordt deze taak van de to-do lijst van de systeembeheerder gehaald en heeft hij dus meer 'time to manage'.

Met een robuste multi-threaded architectuur kan OptiMover complexe en vaak voorkomende taken aan zonder aan betrouwbaarheid te verliezen. Een voorbeeld: De webserver in een bedrijf laat bepaalde koersinformatie zien van de beurs. Deze webserver moet elke minuut voorzien worden met up-to-date informatie over honderden verschillenden aandelenkoersen.. De informatie komt van een Linux server in een andere afdeling. OptiMover zorgt ervoor dat de informatie die wordt getoond op uw webpagina, up-to-date is, elke minuut.

OptiMover werkt met complexe timers en kalenders en kan o.a. de volgende taken aan:


- Bewaken van bepaalde bestanden;

- Bewaken van HTTP of FTP websites;

- Bewaken van databases;

- Uitvoeren van programma's gekoppeld aan gebeurtenissen;
- Uitvoeren van bepaalde bestandsoperaties;

- Versturen van notificaties via SMTP of Windows popup;
- en nog diverse andere taken.

Met OptiMover krijgt de systeembeheerder meer 'Time to Manage'. De boxed versie is over circa 6 weken beschikbaar.

Over NORTHERN:
NORTHERN is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van betrouwbare, flexibele en eenvoudig te gebruiken oplossingen voor Windows NT/2000 beheer. Meer dan 25.000 organisatie in 52 verschillende landen gebruiken de NORTHERN softwareoplossingen.

Over WINS
WINS B.V. is leverancier van diverse producten/diensten met een sterke focus op de zakelijke markt. WINS B.V. is opgericht in November 1996, met als doel om kwalitatieve producten/diensten te leveren met 'human touch' service.

WINS B.V. is gevestigd op de Pastoorslaan 28, 2182 BX Hillegom, Nederland. Enkele bedrijven waar WINS mee samenwerkt zijn: Northern Technologies, Executive Software, SURFdiensten en BEI Corporation.
Kijk ook op www.win-s.com/optimover

Contactinformatie:
WINS B.V.
Hans Blaauw
Tel. 0252 - 53 33 33
blaauwh@win-s.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie