Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Viewlocity benoemt nieuwe Senior Sales Executive Benelux

Datum nieuwsfeit: 25-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Viewlocity benoemt Gerrit Wassink
tot Senior Sales Executive voor de Benelux


-----
Logistiek expert Gerrit Wassink treedt toe tot ervaren team van supply web experts

Amsterdam, 25 april 2001 -- Viewlocity, een toonaangevende, wereldwijde leverancier van software en services voor de integratie van e-business netwerken en het synchroniseren van supply webs, heeft Gerrit Wassink benoemd tot Senior Executive voor sales en marktontwikkeling voor nieuwe supply web-toepassingen binnen de Benelux-regio.

De Heer Wassink is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de logistieke sector. Vóór zijn aanstelling bij Viewlocity werkte hij bij BAX Global Logistics, waar hij verantwoordelijk was voor de Business Development in Europa voor de Supply Chain Groep. In zijn nieuwe rol bij Viewlocity b.v. zal hij verantwoordelijk zijn voor de verkoopinitiatieven op het gebied van applicaties voor de inzichtelijkheid van de supply chain.

De heer Wassink heeft voor een aantal wereldwijd opererende blue-chip bedrijven gewerkt en een enorme ervaring opgebouwd als het gaat om de ontwikkeling van Pan-Europese Supply Chain-oplossingen. Volgens Gerrit is de overstap naar IT-sector een logische stap.

"Bij de meeste Supply Chain-projecten waar we de afgelopen jaren aan hebben gewerkt ging het om aanzienlijke aanpassingen en verbeteringen van systemen. Zowel grote als kleine bedrijven zijn tegenwoordig wereldwijd actief," aldus de Heer Wassink.

"De inzichtelijkheid van de supply chain en het real-time monitoren van gebeurtenissen in de supply chain worden steeds belangrijker. Viewlocity biedt de tools om de wereldwijde supply chains te monitoren en heeft zich een goede uitgangspositie verworven in de snel groeiende markt voor informatie over de supply chain."

Tijdens zijn carrière heeft Gerrit Wassink gewerkt voor bedrijven als Fedex, TNT Logistics, Penske Logistics, en als laatste voor BAX Global. Gerrit heeft Elektrotechniek gestudeerd aan de HTS in Enschede en heeft verschillende managementcursussen gevolgd in de Verenigde Staten en Europa.

Als commentaar op de benoeming van de Heer Wassink zei Greg Cronin, President en CEO van Viewlocity het volgende: "Gerrit Wassink brengt waardevolle ervaring vanuit de logistieke markt met zich mee naar ons bestaande sales en management team in de Benelux. Zijn diepgaande kennis van de sector en zijn brede netwerk van contacten betekent een welkome uitbreiding voor ons zeer succesvolle team."

# # #

Over Viewlocity
Viewlocity is wereldwijd aanbieder van software en services op het gebied van supply chain event management waarmee bedrijven in real time kunnen reageren op niet geplande gebeurtenissen in de totale supply chain. Met meer dan 3.500 installaties is Viewlocity de enige SCEM provider die in staat is een bedrijf naadloos te integreren met haar toeleveranciers, klanten, aanbieders van logistieke services en andere handelsgemeenschappen. De oplossingen van Viewlocity zijn ontwikkeld op basis van XML en andere open standaards en stellen de gebruiker in staat de bestaande technologieën op een hoger plan te brengen en gesynchroniseerde, real time informatie te ontvangen over alle handelstransacties. Door de totale supply chain voortdurend te monitoren, zorgen de producten van Viewlocity voor dynamische informatie over onverwachte gebeurtenissen, nemen ze correctieve maatregelen op basis van de voorschriften van het bedrijf en voeren ze de beslissingen met betrekking tot de supply chain op intelligente wijze uit. Door de SCEM oplossingen van Viewlocity te implementeren kunnen klanten de efficiency van hun supply chain aanzienlijk verbeteren, het voorraadniveau afstemmen op de vraag en hun kosten verlagen door beter gebruik te maken van hun bedrijfsmiddelen.
Viewlocity heeft wereldwijd 14 kantoren - het wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Atlanta (VS), het Europese hoofdkantoor in Londen en het hoofdkantoor voor Asia-Pacific in Singapore. Het bedrijf levert haar producten en services aan klanten van wereldklasse, waaronder American Standard, Carrefour, DHL Worldwide Express, Ericsson, Ryder System en Volvo. Voor meer informatie kunt u bellen met 877.512.8900 of een bezoek brengen aan www.viewlocity.com .

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV Viewlocity
Gemma Robertson Hans van de Kamp
Tel.: + 31 20 5304348 Tel.: + 31 418 576 090
Fax: + 31 20 5304331 Fax: + 31 418 576 099
E-mail: (gemmar@text100.nl) E-mail: (hvandekamp@viewlocity.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie