Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 25-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 25-04-2001 Mediaberichten 25 april (14.30 uur)

REGIO - Dronken bestuurders

VENRAY De politie heeft dinsdagavond een 45-jarige automobilist uit Venray aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De man reed rond 22.00 uur over de Macroweg toen hij werd gecontroleerd. Een ademanalyse op het bureau wees uit dat hij teveel gedronken had. Met toepassing van snelrecht kreeg hij een rijverbod voor 10 uur. Daarnaast is zijn rijbewijs ingevorderd.

ROERMOND De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 38-jarige automobilist uit Roermond aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De man reed rond 02.15 uur over de Terbaansweg toen hij werd gecontroleerd. Een ademanalyse op het bureau wees uit dat hij teveel gedronken had. Met toepassing van snelrecht kreeg hij een rijverbod voor 1 uur.

MEIJEL 18 PVs bij verkeerscontrole

MEIJEL - De politie heeft dinsdagmiddag bij een verkeerscontrole, gehouden tussen 14.00 uur en 16.15 uur op diverse lokaties in Meijel, 18 automobilisten bekeurd. Met behulp van een motorrijder werd gecontroleerd op de J. Truijenstraat, Kerkstraat en Kalishoek. Daarbij werden 8 bekeuringen uitgeschreven voor te hard rijden op de Kerkstraat, waarbij de hoogst gemeten snelheid 53 km per uur bedroeg, terwijl 30 km per uur is toegestaan. Vier keer werd bekeurd voor het negeren van een geslotenverklaring voor vrachtautos, waarvoor de overtreders een boete kregen van 60 gulden. Tenslotte werden nog 6 personen op de bon geslingerd omdat zij geen gordel droegen.

BELFELD 110 snelheidsovertreders Samen minder

BELFELD De politie heeft woensdagmorgen bij een snelheidscontrole in het kader van het project Samen minder, gehouden tussen 09.20 uur en 11.20 uur op de N271, 110 automobilisten bekeurd. Van de 997 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 89 km per uur terwijl 50 km per uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie