Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidie voor restauratie rijksmonumenten in Lisse

Datum nieuwsfeit: 25-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Lisse

Rijksmonumenten
Eigenaren van rijksmonumenten kunnen op basis van het Besluit rijkssubsidiëring restauratie monumenten 1997 (Brrm 1997) restauratiesubsidie verwerven. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie moet het betreffende monument voorkomen op de zogenoemde prioriteitenlijst. Deze lijst van monumenten, die volgens de gemeenteraad in het Provinciaal Restauratie Uitvoeringsprogramma zou moeten worden opgenomen, wordt jaarlijks vastgesteld.

Provinciale Staten, belast met de verdeling van de subsidiegelden, stellen het Provinciaal Restauratie Uitvoeringsprogramma (2002-2007) vast. In dit programma staat aangegeven welke op de gemeentelijke prioriteitenlijst voorkomende beschermde monumenten in welke volgorde naar het oordeel van Provinciale Staten voor subsidie in aanmerking ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie