Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stand van zaken CAO's schilders en natuursteen

Datum nieuwsfeit: 26-04-2001
Bron: FNV Bouw
Zoek soortgelijke berichten
FNV Bouw


Stand van zaken CAO's schilders en natuursteen Op dinsdag 17 april heeft de vierde onderhandelingsronde plaatsgevonden over de CAO voor het schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf. Opnieuw is alleen gesproken over maatwerk en het loon. Ten aanzien van maatwerk lijken partijen het eens te kunnen worden over een ?experiment? in een aantal bedrijven gedurende de looptijd van de CAO. Daarmee kan ervaring worden opgedaan met het flexibiliseren van arbeids- en bedrijfstijd. Alleen bedrijven die een or of een pvt-plus (met dezelfde bevoegdheden als een or) kunnen hieraan op vrijwillige basis meedoen. Werknemers kunnen binnen de grenzen van de standaardregeling ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie