Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersmaatregelen asfalteringswerkzaamheden N280 Roermond

Datum nieuwsfeit: 26-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Roermond
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Roermond

Roermond, 26 april 2001

Tijdelijke verkeersmaatregelen i.v.m. asfalteringswerkzaamheden N280

Momenteel worden op de N280 tussen de kruispunten Mijnheerkensweg en Buitenop asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Deze werkzaamheden vinden plaats buiten de spits- uren en zullen tot gevolg hebben dat bij de werkplek één rijbaan wordt afgesloten (dit om de veiligheid van de wegarbeiders volgens Arbovoorschriften te bevorderen). De mogelijkheid bestaat dat deze maatregel zal leiden tot verkeersstremmingen tussen 9.00 en 16.00 uur. Om 16.00 uur wordt de afgesloten rijbaan weer vrijgegeven. Het ligt in de verwachting dat de asfalteringswerkzaamheden vrijdag 27 april a.s. zijn afgerond.

Vanaf 3 mei zal het verkeer tussen de kruispunten Mijnheerkensweg en Buitenop over twee keer twee rijbanen aan de zuidzijde van de N280 worden geleid. Dan kan ook worden begonnen met de bouw van de passage onder de N280 door. Eerst wordt het noordelijke deel (zijde kazerne) van de passage aangelegd. Ter plaatse zullen de noordelijke rijbanen worden opengebroken, zodat de bouwput kan worden gegraven. De werkzaamheden van deze eerste fase zullen volgens planning tot medio augustus duren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie