Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 26-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van woensdag op donderdag
10:40 donderdag 26 april 2001

Martin Panman
0651611628

Aanrijding tractor en fietster
NIEUWEROORD. Een 16-jarige tractorrijder uit Hoogeveen raakte gistermiddag op de Noorderweg te Nieuweroord met zijn cultivator een boom. Hierdoor verloor hij de macht over het stuur. De tractor heeft een aantal bomen geraakt voordat hij uiteindelijk kantelt en met de linkerkant op het wegdek terechtkomt. De Hoogevener haalde op dat moment een 16-jarige fietsende vrouw uit Nieuw Balinge in. De 16 jarige vrouw werd ook geraakt door de cultivator. Ze is hierdoor tegen een boom aangereden. Ze had rugklachten en een hoofdwond en moest zich onder doktersbehandeling stellen.
Door de aanrijding brak de vooras van de trekker af.

Aanrijding 3 autos
ZUIDWOLDE. Woensdagmiddag is op de Hoogeveenseweg te Zuidwolde een aanrijding geweest tussen 3 personenautos. Een 45 jarige man uit Zuidwolde wilde een voorhem stilstaande auto inhalen. Hierbij raakte hij echter de auto, bestuurd door een 70 jarige inwoner van Zuidwolde. Het gevolg hiervan was de auto van de 70 jarige tegen een tegemoet komende auto aan reed, die bestuurd werd door een 79 jarige inwoner van Hoogeveen. Twee personen werden licht gewond. De 79 jarige Hoogevener werd met hoofdletsel opgenomen in het ziekenhuis.

Woningbrand
ZUIDLAREN. Gisteravond brak er brand uit in een woning aan de Magrietlaan in Zuidlaren. De brand ontstond aan de achterkant van de woning. De bewoners hebben nog geprobeerd zoveel mogelijk huisraad uit de woning te halen. Hierdoor kregen de bewoners rook binnen. Zij zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer van Zuidlaren bluste de brand.

Diefstal
EMMEN. Vannacht trof te politie op de Rondweg in Emmen een man op een fiets aan. Toen de man de politie zag ging hij er vandoor en verdween in de duisternis. Hij liet zijn fiets achter. In de fietstassen trof de politie spullen aan die gestolen waren bij een Tuinzaak. De fiets is ingeslaggenomen en naar de inbreker wordt gezocht.

Beroving
ASSEN. Dinsdagmiddag liep een 55 jarige inwoner van Assen te wandelen in het Asserbos. Daar werd hij onwel en hij vernam dat hij geholpen werd door een hem onbekende man. Nadat hij zich wat beter voelde, liep de Assenaar verder. Even later vond hij zijn eigen portemonnee op het bospad. De inhoud was er uit verdwenen. De Assenaar deed aangifte. Het signalement van de man die hem geholpen had luidt als volgt: Zuidoost europees type, 40 tot 45 jaar oud en ongeveer 170 lang. Hij had donkere kleding aan en reed weg in een witte Mitsubishi.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie