Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MAXDATA brengt nieuwe 19-inch CRT-monitor op de markt

Datum nieuwsfeit: 26-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MAXDATA brengt nieuwe 19-inch CRT-monitor op de markt

Opvolger van het succesvolle instapmodel 10 60 35/10 60 30

Amsterdam, 26 april 2001 - MAXDATA, toonaangevend leverancier van computerhardware en e-business-oplossingen, breidt haar succesvolle Belinea-monitorlijn uit met een nieuw Business Class-model: de Belinea 10 60 65. Deze 19-inch CRT-monitor is vanaf begin mei 2001 verkrijgbaar.

De Belinea 10 60 65 garandeert een helder, trillingsvrij beeld door de resolutie van 1280 x 1024 dots per inch, een ergonomische verversingsfrequentie tot 85 Hz en een dot pitch van 0,26 millimeter. Deze monitor heeft een scherpe weergave tot in de hoeken van het beeldscherm. Met een zichtbare beelddiagonaal van 45 cm is de Belinea 10 60 65 geschikt voor gebruikers die tegelijkertijd met verschillende applicaties werken, waarbij een kwalitatief hoogwaardige weergave vereist is. Hierdoor is deze monitor functioneel voor zowel kantoorapplicaties (bijvoorbeeld spreadsheets en grafische toepassingen) als thuisgebruik (zoals internet, games en DVD's). De Belinea 10 60 65 is een perfect instapmodel.

De monitor is geheel aan te passen aan de individuele wensen van de gebruiker door de talrijke opties voor de instelling via het On Screen Display-menu (OSD). De Belinea 10 60 65 is ontwikkeld volgens de laatste ergonomische, ecologische en energiebesparende standaarden. Dit wordt onderstreept door talrijke certificeringen als TCO 99, TÜV Ergo, Energy Star en Energy Label. De Belinea 10 60 65 is vanaf mei 2001 verkrijgbaar bij alle geautoriseerde dealers en maakt deel uit van het Premium-serviceprogramma. De monitor wordt geleverd met drie jaar omruilgarantie (inclusief panel en backlight). De prijs is fl. 859,- (inclusief BTW).

MAXDATA
MAXDATA heeft zich, sedert haar oprichting in 1988, van een gerenommeerde hardwareleverancier tot een 'e-business supplier' ontwikkeld. Het bedrijf richt zich op het bieden van complete technologieoplossingen aan bedrijven. MAXDATA produceert Belinea-monitoren, MAXDATA-pc's, -notebooks en -servers, en verkoopt deze uitsluitend via resellers en distributeurs. MAXDATA behaalde in 1999 een omzet van ruim 1 miljard euro en is genoteerd aan de Neue Markt in Frankfurt. Het bedrijf heeft naast het hoofdkantoor in Duitsland vestigingen in België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. De producten van MAXDATA zijn beschikbaar in ruim 30 landen in Europa. Meer informatie is te vinden op www.maxdata.nl.

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal:

MAXDATA Benelux B.V.
Emile Schmeits
Tel.: 020 - 31 13 228
E-mail: (emile.schmeits@maxdata.nl)

Lammers van Toorenburg PR
Sylvia Simon
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: (sylvia@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie