Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeerssituatie verbouwing van Super de Boer Ede

Datum nieuwsfeit: 26-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Verkeershinder Bellestein

Verkeerssituatie in verband met de verbouwing van Super de Boer.

Super de Boer zal begin mei starten met een verbouwing van de zaak. Hiertoe is een strook grond van de gemeente aangekocht, die bouwrijp opgeleverd moet worden. Dit betekent, dat er kabels en leidingen van nutsbedrijven, alsmede riolering, omgelegd moeten worden.

Om e.e.a. te kunnen realiseren is een deel van de Bellestein -achter Super de Boer- vanaf 23 april afgesloten. Gedurende een periode -de schatting is een maand- is er een omleiding ingesteld. Met name zwaar bevoorradingsverkeer (lange vrachtautos) moet vanwege de manouvreerruimte gedurende deze afsluiting zijn aan- en afvoerroute via de Pollestein kiezen. De omleiding wordt via bebording aangegeven.

Informatie

Mocht u vragen of problemen hebben, dan kunt u contact opnemen met de opzichter van de gemeente Ede, de heer H.J. Idsinga onder nummer (06) 533.667.54 of de uitvoerder van de firma Hazeleger, de heer H. Stomphorst onder nummer 06 - 558.723.04.Ede, 26 april 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie