Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ICT als verdere segmentering AX's groep

Datum nieuwsfeit: 26-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (ict@axs.nl)

Contactpersoon: dhr. R. Feuth

ICT als verdere segmentering AX's groep

Datum: 26 april 2001

Persbericht:

Rotterdam 26 april 2001

Dosign Engineering b.v. en haar zusterorganisatie AX's Engineers & Constructors b.v. hebben ervoor gekozen om haar huidige activiteiten op het ICT vlak per 1 april 2001 vanuit een eigen entiteit in de markt te positioneren.

De sinds 1985 bestaande personele dienstverlening wordt voor de ICT markt ondergebracht in AX's ICT diensten b.v. Hiermee volgt de ICT-tak de enkele jaren geleden ingezette lijn van segmentering naar specialisme.

AX's ICT diensten zal vanuit haar eerst geopende vestiging in het World Trade Center te Rotterdam zich richten op de branches Informatietechnologie, Internet en Telecommunicatie. Hierbij biedt zij diensten aan met betrekking tot personele bezetting in 5 disciplines. De product-marktcombinaties betreffen professionals in Techniek (programmeren, ontwikkelen), Consultantancy, Management, Marketing en Sales.

Met deze uitbreiding van de groep, welk momenteel uit 500 professionals bestaat, wordt onder andere een verdere ontwikkeling in dienstverlening en de realisatie van meerdere vestigingen bewerkstelligd.

Voor meer informatie:
AX's ICT diensten b.v.
World Trade Center
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

tel: 010 205 36 22
fax: 010 205 36 20

AX's ICT diensten b.v.

Beursplein 37

3011 AA

Rotterdam

Telefoon: 0102053622reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie