Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samsung lanceert vederlichte MP3-speler: Baby YEPP

Datum nieuwsfeit: 26-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Volle sound uit het zilvergrijze ei

Baby YEPP de muziekbron voor alle gelegenheden

Rijswijk, 26 april 2001 ­ De Baby YEPP, MP speler YP-20S van Samsung is de optimale metgezel voor de mobiele muziekliefhebber. De ultrakleine digitale MP3 speler is met zijn 32 gram de kleinste MP3 speler die er tot nu toe bestaat. Met dit gewicht is dit muzikale, schokbestendige een echt vedergewicht.

Met zijn geheugen van 32 MB kan deze eyecatcher 30 minuten MP3-bestanden opslaan en afspelen. De muziek is in CD-kwaliteit te beluisteren via de stereo-earphone. Andere zelf in te stellen mogelijkheden van deze Baby YEPP zijn het onafgebroken afspelen van favoriete songs of een mix van favoriete hits. De repeat-, shuffle- en intro scan-functies zorgen voor een eenvoudige muziekvoorkeuze.

Ook het downloaden van muziek naar de speler levert geen enkel probleem op. Via de USB-aansluiting is het versturen van muziek van computer naar MP3-speler in een mum gebeurd. De gebruikersvriendelijke software voor het downloaden van muziek is bovendien zowel in Windows als op de Mac te gebruiken. De adviesverkoopprijs van de Baby YEPP met 32 Mb geheugen bedraagt ? 189 (f 399) en 64 Mb ? 269 (f 599). Beide prijzen zijn inclusief B.T.W.

Kenmerken van de YEPP YP-20S
? 32 Mb geheugen (geïntegreerd) of 64 Mb
? Multifunctie-display
? Datum- en tijdweergave
? USB-interface
? Afmetingen (b x h x d in mm) 42 x 70 x 21
? Gewicht 32 gram

Toebehoren
? Installatiesoftware
? Stereo earphone
? USB-aansluitkabel
? Draagband

Systeemeisen
? Windows 98/2000
? Mac OS 8.6 - 9.0.4
? Pentium 133 MHz of sneller
? 20 MB vrije schijfruimte
? CD-ROM station
? Geïntegreerde USB-aansluiting

Samsung Electronics
Samsung Electronics is een van de belangrijkste werkmaatschappijen van de Koreaanse Samsung Group ­ 13e op de ranglijst van grootste ondernemingen ter wereld. Samsung Electronics is met 54.000 medewerkers gevestigd in 50 landen en behaalde in 2000 een totale omzet van 27 miljard Amerikaanse dollar. Samsung Electronics bestaat uit drie business units: Digital Media, Semiconductors en Information & Communications. Wereldwijd is Samsung de grootste fabrikant van geheugenchips, kleurenbeeldbuizen, monitoren en magnetrons. In de Benelux is Samsung actief op het gebied van PC-randapparatuur, telecomproducten, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Het bedrijf heeft vestigingen in Rijswijk, Rotterdam, Waalwijk, Zeist en Antwerpen. In totaal werken circa 100 mensen bij Samsung Benelux.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie