Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Whizzdom en e-Tel Solutions sluiten joint-venture

Datum nieuwsfeit: 26-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hilversum, 26 april 2001

Whizzdom B.V. en e-Tel Solutions sluiten een wereldwijde joint-venture

Whizzdom - een leidinggevende web-based solutions provider - is een joint-venture aangegaan met technologie organisatie e-Tel Solutions.

Deze samenwerking biedt de mogelijkheid om de knowhow van beide bedrijven te bundelen en zodoende nieuwe hoogwaardige technologische oplossingen te creëren voor organisaties die geavanceerde e-learning systemen en verschillende web-based applicatiesoftware willen implementeren.

"Voor Whizzdom is dit een belangrijke ontwikkeling ter versteviging en continuering van onze marktpositie", aldus Joggie Taute, CEO Whizzdom B.V. "Een bedrijf als e-Tel Solutions met een dermate specialistische technische kennis, is een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie